Caparol Academy: kennis maken

Om vol verfvertrouwen aan een klus te beginnen, moet een vakman beschikken over de juiste gereedschappen. Eersteklas verfproducten en goed materiaal natuurlijk. Maar ook ondersteuning en begeleiding in de vorm van degelijke, doordachte adviezen. En kennis, om een goede afweging en de juiste keuzes te kunnen maken.

Een belangrijk deel van uw vakmanschap bestaat uit kennis. Die is waardevol voor het product dat u aflevert, voor het advies dat u geeft en voor de kwaliteit en efficiency van uw bedrijfsvoering. Ons vakgebied is volop in beweging. Jaar na jaar dienen zich nieuwe inzichten en technieken aan. De vakman die op de hoogte blijft, is in staat om kwaliteit te combineren met efficiency. Caparol helpt u actief bij het up-to-date houden van uw kennis. We maken graag verf én we maken graag kennis. Die kennis delen we met u in de Caparol Academy.

Als we spreken over vakmanschap, hebben we het uiteraard niet alleen over de schilder. Ook medewerkers van onze handelspartners, architecten en opdrachtgevers in de bouw kunnen hun voordeel doen met het aanbod van de Caparol Academy. Voor iedere discipline en ieder marktsegment hebben we gerichte, praktische cursussen. In het opleidingsprogramma vindt u het volledige overzicht van wat we op kennisgebied te bieden hebben.

Dit jaar hebben we drie geheel nieuwe opleidingen in het programma: 'Haal meer uit je offerte', 'Zet je bedrijf op de kaart' en 'Monumentenzorg'. Op onze website leest u wat deze opleidingen precies inhouden en hoe u zich kunt opgeven. Wilt u ons volledige cursusaanbod ontvangen? De brochure met ons opleidingsprogramma is nu beschikbaar. Kijk op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en cursusdata.

We zien u graag op de Caparol Academy!