Caparol stapt van de olifant af

Bij Caparol dragen we de olifant een warm hart toe. En we zijn niet de enige. World Animal Protection vraagt met de campagne Stap van de olifant af aandacht voor olifanten die moeten opdraven om toeristen te vermaken en rond te rijden. Daarvoor worden jonge olifantjes uit het wild geroofd en op brute wijze afgericht. De organisatie roept zowel toeristen als reisorganisaties op om niet meer mee te doen aan olifantenritjes.

Uiteraard kunnen olifanten overal ter wereld rekenen op de morele steun van Caparol. Ook wij stappen daarom van de olifant af en hebben de petitie getekend op www.stapvandeolifantaf.nl. Om misverstanden te voorkomen; de positie van de olifant in het Caparol logo staat niet ter discussie.

Doet u ook mee? Ga naar www.stapvandeolifantaf.nl en teken de petitie. Duizenden namen van mensen die de petitie getekend hebben zijn verzameld voor het maken van een 3D geprinte reuze olifant. Speciaal voor de campagne 'Stap van de olifant af!' is een nieuwe 3D-printtechniek ontwikkeld, waarbij vijf 3D-printers aan elkaar zijn gekoppeld. Zij printen kolommen van meer dan 2,5 meter. Hiermee is de enorme olifant in drie weken tijd geprint.