Decoratieve inspiratie

Kleuren kiezen voor een interieur of werkruimte en bovendien een sfeervolle kleurcombinatie creëren is niet eenvoudig. Om deze taak gemakkelijker te maken, heeft Caparol ook dit jaar een nieuwe TREND kleurcollectie ontwikkeld. Deze kleuren zijn typerend voor 2014 en makkelijk te combineren met de SURPLUS Simoni for Caparol kleurenklapper.
 
TREND.14 folder
In de kleurfolder vindt u inspirerende voorbeelden van verschillende woonsituaties. De folder geeft een overzicht van de kleuren uit de TREND.14 collectie, welke een selectie zijn uit onze 3D System Plus waaier.
 
SURPLUS-TREND kaarten
De gekozen kleurtinten in de kleurkaarten zijn deels gebaseerd op de collectie SURPLUS Simoni for Caparol - een beperkte selectie van kleuren, die je harmonieus met elkaar kunt combineren. Daarnaast zijn vanuit de collectie TREND.14, bestaand uit verschillende trendwerelden, enkele kleurtinten uitgekozen om de kleurenklapper SURPLUS met actuele kleuren aan te vullen. Van elke Trend-wereld zijn twee foto’s te zien, welke elk twee verschillende ontwerpen tonen.
 
De folder en kleurkaarten zijn nuleverbaar. Vraag ze aan via info@caparol.nl