Een kleurrijke dag in de Efteling

Op zaterdag 13 september organiseerde Caparol een unieke en exclusieve dag in de Efteling. De ruim 1600 gasten van Caparol kwamen op vele plaatsen de kleurrijk gestreepte olifant tegen. Caparol bood haar klanten een all-in verzorgde dag in de Efteling inclusief drankjes, snacks en een goodiebag. Daar zal door onze gasten ongetwijfeld nog lang over worden nagepraat.
 
Zonovergoten zaterdag
Een dag vol verwondering in de Efteling vormde het hoogtepunt én het slotakkoord van de succesvolle TriMaXX-actie van Caparol. Vele honderden schilders, distributiepartners en andere relaties kwamen in Kaatsheuvel bij elkaar om te genieten van een zonovergoten zaterdag. Alle deelnemers aan de actie konden met het hele gezin genieten van een compleet verzorgde dag. Van de speciale openingsceremonie ’s morgens vroeg tot de exclusieve opening van het Ruigrijk ’s avonds laat, draafde jong en oud door het uitgestrekte sprookjesparadijs om maar niets te missen van de talloze spectaculaire attracties.
 
Social media
Gedurende de dag lieten de bezoekers geen gelegenheid voorbijgaan om hun adembenemende avonturen en sprookjesachtige selfies via de social media met de wereld te delen. “Bedankt Caparol Nederland voor de geweldig goed georganiseerde dag!”, “Volgens mijn zoon de beste Efteling dag ooit!”, “Was super goed geregeld, nog ontzettend bedankt hiervoor!” aldus vele bezoekers die leuke berichtjes en foto’s op de Caparol Facebookpagina plaatsten.
 
Het bleef nog lang onrustig in het Ruigrijk 
Aan het eind van de dag, na een spectaculaire Aquanura show, gaf Caparol haar gasten exclusief toegang tot het spannendste deel van de Efteling: het Ruigrijk. In deze betoverende omgeving was de eerder genoemde olifant opnieuw prominent aanwezig. Het omvangrijke gezelschap verveelde zich geen seconde en het bleef tot diep in de avond gezellig in het Ruigrijk.

 

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor deze fantastische dag. Heb je opmerkingen of leuke foto's die je met ons wilt delen? Wij horen het graag via info@caparol.nl. Op 13 september heb je mee kunnen doen aan onze foto-wedstrijd. We willen iedereen danken voor het toezenden van de vele leuke foto's. Binnenkort wordt de winnaar op deze website bekend gemaakt. Voorwaarden voor deze wedstrijd lees je hier