Kijk vooraf hoe het er achteraf uitziet!

Wilt u voor uw klant een fotorealistische afbeelding vormgeven met variërende kleuren en materialen? Voor zowel binnen als buiten een professionele service aanbieden, om voor hem de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken?

SPECTRUM 4.0, Caparol ’s innovatieve visualiseringssoftware, maakt de vormgeving van eigen afbeeldingen en talrijke voorbeeldafbeeldingen mogelijk, waarbij kleur- en materiaalweergave centraal staan. Ideaal om ideeën uit te proberen en uit te werken om zo aan klanten te laten zien welk effect de gekozen producten en kleuren bij elkaar hebben.

SPECTRUM heeft op dit moment een unieke kortingsactie. Voor slechts €199,- (ex btw) ontvangt u nu een SPECTRUM 3.0 pakket + upgrade naar SPECTRUM 4.0. Daarmee heeft u dus een complete SPECTRUM 4.0 installatie met maar liefst €50,- korting!

Om van deze actie gebruik te maken stuurt u een e-mail naar info@caparol.nl. Vergeet daarbij niet uw bedrijfsgegevens te vermelden. Vermeld a.u.b. ook of u een 32- of 64-bit computer heeft. Voor de installatie van SPECTRUM 3.0 ontvangt u dan een aparte installatie-DVD voor 64-bit computers.

Wees er snel bij want op=op!